Home

Welkom en van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

Jullie gaan een bijzondere tijd tegemoet, maar vooral ook een tijd vol vragen. Vragen over de maanden van de zwangerschap, de bevalling, de eerste dagen als ouders… eigenlijk over van alles. Wij, Annemieke Albach en Esther Groeneveld-Bart, zijn er om jullie tijdens deze periode te begeleiden. Ook met vragen over zwanger worden kun je bij ons terecht.

We werken in IJmuiden, Driehuis, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Velsen-Zuid en directe omgeving.

Op deze site krijg je een goed beeld van wat we precies voor jullie kunnen betekenen. Zo heb je mooi de gelegenheid om alvast vrijblijvend kennis te maken. Mocht je na het bekijken van de website nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

INSCHRIJVEN                                       
  
 

Aanmelden?

Ben je op zoek naar een verloskundige in de gemeente Velsen? Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier op de website. Een van ons belt je dan binnen 48 uur terug om een afspraak te maken. Je kunt ons ook bellen voor een afspraak op nummer 06-46410471.

Ook wanneer je in de zwangerschap begeleid wordt door de gynaecoloog of een verloskundige in het ziekenhuis, kunnen wij het kraambed begeleiden.

 

 

Disclaimer

De gegeven informatie en adviezen op deze website zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld, maar algemeen van aard en kunnen niet in ieder geval worden toegepast. De verloskundigen kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen voortvloeiende uit de informatie van deze website. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website.